Tisdag 22/3 2016


Idag rekommenderar vi en rak DD.

Idén är 8 Labellaragazza (V64-6) som alltid har visat fin fart. Redan i debuten visade hon vilken grym fart hon besitter då fyraåringen efter en startgalopp gick 14,5/1800 meter med 13,5 sista 800 i spåren. Det var därför en spännande årsdebut senast men även då  blev det en tidig galopp. Hon tappade mycket men kom tillvaka vasst med under 15,5/1900 och med 13,5/1000! Nu är utgångsläget inte det bästa men Goop brukar lösa det mesta och motståndet ser väldigt överkomligt ut. Hon har endast gjort fyra starter i karriären och senaste loppet borde normalt sätt ha fört henne lite framåt även om det är svårt att vara så mycket bättre än senast. Spår långt ut är nog en fördel när det kommer till att gå felfri och även om Goop tar en lugn start borde ekipaget visa sig bäst över Axevallas utslagsgivande upplopp.

Vår bloggvinnare igår var Ågårds Mats som vann säkert från spets och även om det inte var någon skräll så är det alltid skönt när idéerna levererar.  Vi ringde innan tävlingarna igår till Claes Svensson och passade då även på att fråga om dagens chanser. Det lät då mycket bra på 1 Persephone Face (V64-5). Hon gjorde en mersmakande debut för Classe senast då det blev en enkel spetsseger. Efter vårt snack med Classe tror vi på en repris och den raka dubbeln blir alltså 1-8!

Intervjuer med Classe nedan:

1 Persephone Face (V64-5)

-Hon var ju självklart lite svårbedömd för mig senast men hon svarade för en stark prestation. Jag ville inte köra för fort framme i ledningen men då blev det att hon låg på istället. Jag tyckte prestationen var riktigt bra med tanke på det och var rädd att ryggen skulle ha mer krafter kvar när vi svängde in på upploppet, men när jag lättade på tömmarna stack hon ifrån. Jag tror att hon ska gå framåt med loppet och nu behöver jag inte köra lika sakta och då hon är travsäker har jag självklart siktet inställt på ledningen. Inga ändringar.

6 Mellis Akema (V64-6);

– Hon kommer med två raka vinster. Läget är inget vidare då hon inte är särskilt snabb ut men vi får försöka hitta en hygglig position. Jag tycker att hon kändes ännu finare senast än näst senast. Även om förutsättningarna var besvärliga vilket försvårar en bedömning tyckte jag att travet flöt bättre. Känslan är att hon ska vara ytterligare framflyttad till denna start och det blir inga ändringar.

  Dagens idé
  0 Kommentarer

Kommentera

Så fungerar det


V75 Tillsammans

Logga in med ditt ATG-konto på ATG för att kunna köpa din andel.

Min Andel

Du betalar din andel från ditt ATG-konto. När systemet är inlämnat får du direkt ett mail med din spelkupong. Kupongen finns även att se på vår ATG Tillsammans sida efter inlämning.

Vinster

Vinstutbetalningen sker automatiskt till ditt ATG-konto efter att omgången är avslutad.