Du har väl inte missat detta?


”Då hade jag haft sex rätt ändå och ingen annan kanske ens fem rätt”

Storyn bakom helgens stora V65-snackis!

www.VinnaTillsammans.se har exklusivt fått tagit del av historien bakom den minst sagt unika V65-utdelningen i lördags. För er som inte har följt denna historia drar vi den först lite kort.

I lördags kväll utspelade sig V65-tävlingarna på Bergsåker och även om den omgången hamnade i skymundan av Momarkens V75-omgång fick utdelningen på Bergsåker trav-Sverige att haja till. Inför den avslutande avdelningen kvarstod endast fyra system och värdet var uppe i hela 152 626 kr. Vad den eventuella utdelningen sedan visade kan få även den mest rutinerade spelaren att sätta i halsgropen. Samtliga hästar i det avslutade loppet skulle betala över 200 000, med ett undantag. 6 %-aren Elegant var nämligen helt osannolikt med på samtliga kvarvarande system och skulle alltså inte rensa en enda krona!

När krutröken sedan lagt sig var det just Elegant som vann det avslutande loppet och en av de kanske mest unika V65-omgångarna genom tiderna var ett faktum. Sex rätt stannade såklart på 152 626 kronor medan femmorna gav 117 114 kronor. Det innebär att det endast var tre rader med femrättsutdelning, medan hela fyra system hade 6 rätt! Hur kunde då detta gå till är vad som hela trav-Sverige har kliat sig i huvudet och undrat. Vi har svaret direkt från vinnaren själv som dock vill vara anonym.

Vi kan bekräfta att det var samma skickliga spelare som tog hela sexrättspotten. Som alltid när det kommer till denne spelare var ”endast vinst vid 6 rätt” alternativet ikryssat vilket nu innebar att han gick miste om en hel drös med femmor;

– Det är inget som grämer mig alls faktiskt, jag spelar alltid bara för sex rätt. Jag hade två idéer på omgången, dels Maryland som senast var kanonbra i ett lärlingslopp efter galopp på Bergsåker och dels Elegant som jag också tyckte var riktigt bra gången innan.

– Jag gjorde då först ett jokersystem med Maryland spik i första och sedan även en mattelapp (minireducering) där jag gick på Elegant i sista.

– På Maryland-systemet satt jag med åtta hästar i sista och på lappen med Elegant spik hade jag gadd i första. Om måltvåan i första, B.W.T.Fiera vunnit till 5%, hade det ju varit lite kul att se vad som hänt. Då hade jag haft sex rätt ändå och ingen annan kanske ens fem rätt?

  Dagens idé
  0 Kommentarer

Kommentera

Så fungerar det


V75 Tillsammans

Logga in med ditt ATG-konto på ATG för att kunna köpa din andel.

Min Andel

Du betalar din andel från ditt ATG-konto. När systemet är inlämnat får du direkt ett mail med din spelkupong. Kupongen finns även att se på vår ATG Tillsammans sida efter inlämning.

Vinster

Vinstutbetalningen sker automatiskt till ditt ATG-konto efter att omgången är avslutad.