99:an

En svårlöst omgång kryddad med JACKPOT!

På ”vanliga” PONTUS & MATTE 99:AN lutar vi oss mot favoriterna 2 Harran Boko (V75-1) och 1 Knifetown Winner (V75-5).

PONTUS & MATTE 99:AN CHANS avslutar vi med två icke-favorit spikar. Vi tror 8 Hossiana Boko (V75-6) och 2 Eelis (V75-7) har goda chanser att vinna sina respektive lopp till 8% samt 15%.

På nya PONTUS & MATTE 99:AN SPIKLÖSA bjuder vi utan att tveka på flera hårt betrodda ekipage i jakten på lite större pengar. 8 Estelle Brodda (27%), 12 Blanche (15%), 10 Hugo Gustivar Boko (17%), 15 Queen of Sand (13%), 1 Leader Brodde (16%) och 10 Sevilla (25%) är några av de som inte platsar på systemet.

Pontus & Mattes V75-genomgång Mantorp 16 mars

Spikförslag

V75-1: 2 Harran Boko (50%) är väldigt kapabel och är bra för klassen. Femåringen är inte säker på benen, men tävlar normalt mot sig själv.

V75-5: 1 Knifetown Winner (58%) har sett fin ut i årets två starter och siktar mot tredje raka segern. Möter betydligt tuffare motstånd än på slutet, men hästen duger på rikstoton och borde ta hand om tät. Sjuåringen trivs över distansen och har god chans att spåra runt om.

Måstestrecken

V75-6: 8 Hossiana Boko (8%) stod för några riktigt svettiga prestationer under fjolåret och är en utpräglad spetshäst. Femåringen borde gå framåt med senaste loppen i kroppen och skoryck är en stor fördel. Vi räknar med att ekipaget tidigt sitter i ledning och sedan får övriga vara bra för att plocka ner henne. Är endast femtehandare i skrivande stund och vi tar ställning på P&M 99:AN CHANS.

V75-7: 2 Eelis (15%) svarar oftast för rejäla prestationer när han är fräsch och Nurmos hästar brukar inte behöva något lopp i kroppen. Det är god chans att Kihlström får överta spets och då blir ekipaget väldigt svårpasserat, särskilt om det skulle bli barfota. Hästen tål dock att göra grovjobb själv och ska räknas tidigt oavsett resa. Är inte favorit och då spikar vi utan att tveka på P&M 99:AN CHANS.

Bästa skrällbuden

V75-2: 1 Full Throttle (5%) avslutade rappt senast och har ett perfekt smygläge med duktige Rikard N i jollen. 6 Camana (6%) har ensamt springspår och borde kunna ta hand om spets. Blir sedan inte helt lätt att passera.

V75-4: 3 Ridgehead Mateo (3%) är under utveckling och kan slinka ner i vinnarhålet. Blir sedan farlig om luckan skulle uppenbara sig i tid.

V75-6: 9 Höwings Venus (1%) gick klart godkänt mot bättre hästar senast och möter endast ston denna gång. Står sig fint i klassen och får inte nonchaleras.

Överstreckade

V75-2: 8 Estelle Brodda (27%) vann senast på en knepig bana även om aktionen inte var som bäst. Är ingen häst vi tagit till oss och med skor på känns det långsökt att räcka till seger. 12 Blanche (15%) ligger PU lågt med och det är ingen häst som normalt räcker till på lördagarna.

V75-7: 1 Leader Brodde (16%) fick vinna senast, men har svårt att sticka nosen först och måste ha det serverat för att räcka till.

V75-systemen

Namnlöst-3dd

Köp din andel i vanliga PONTUS & MATTE 99:AN här!

Namnlöst-3ddd

Köp din andel i PONTUS & MATTE 99:AN CHANS här!

Namnlöst-3dddd

Köp din andel i PONTUS & MATTE 99:AN SPIKLÖSA här!

 
  Kommentarer inaktiverade för 99:an