99:an

V75 letar sig till grannlandet Norge och det ska villigt erkännas att utlandsomgångar inte är någon favorit för oss. Vi har dock gjort jobbet som alltid och hoppas att det ska bära frukt.

På ”vanliga” PONTUS & MATTE 99:AN spelar vi med två favoritspikar som ska räknas med mycket god chans att ta hem sina respektive lopp. 3 Ferrari B.R. (74%) är en kanon som möter lämpligt motstånd och 5 Global Trustworthy (43%) var fin senast efter uppehåll och det lutar åt skoryck denna gång.

PONTUS & MATTE 99:AN CHANS har vi hittat två icke-favoriter att använda oss av som singelstreck. 2 Worrywart (15%) gynnas av den långa distansen (gentemot de värsta konkurrenterna) och får BG upp i jollen. 1 Smevikens Cruiser (11%) går som en skållad råtta för dagen och håller körande Kim Eriksson upp ledning tror vi att övriga får problem att rå på honom.

Pontus & Mattes V75-genomgång Bjerke 17 november

Spikförslag

V75-1: 3 Ferrari B.R. (74%) är en topphäst som såg fin ut senast efter uppehåll. Möter ett lämpligt gäng och normalt vinner femåringen bara detta.

V75-3: 5 Global Trustworthy (43%) var läcker i årsdebuten även om det var mot billigt motstånd. Ska vara ännu bättre med loppet i kroppen och det aviseras barfota runt om. Det borde vara god chans att hitta till spets och sedan blir ekipaget svårpasserat.

Måstestrecken

V75-2: 2 Worrywart (15%) är en rejäl häst som drog på en startbrasa senast. Han är mest distansgynnad i loppet och lottades till ett perfekt utgångsläge. BG upp är intressant och klarar fyraåringen starten är det bra chans att visa sig starkast till slut. Är endast fjärdehandare i skrivande stund och då tar vi ställning på P&M 99:AN CHANS då vi anser honom ha bäst segerchans i loppet.

V75-4: 4 Crackajack (23%) är en segervan herre som varit ute mot tuffa hästar. Räds inte motståndet och med minsta klaff på loppet är det god chans att vara först över linjen.

V75-6: 4 Vainquer R.P. (31%) avslutade bra i BC-finalen senast och har svarat för rejäla prestationer även innan. Gynnas om det skulle bli tempo på loppet, men annars tål Infinitif-sonen att göra grovjobbet själv.

V75-7: 1 Smevikens Cruiser (11%) har hittat en ruskig formtopp och var omutlig vid segrarna. Sist var sexåringen med i en tuff öppning innan kusken släppte ledningen, men han såg fin ut över mål. Kim Eriksson upp är intressant och vi räknar med full laddning mot tät. Lyckas man hålla upp spets är det toppchans att leda hela vägen, om det inte blir någon idiotkörning från start. Även bakifrån borde han kumma få en fin resa och får inte nonchaleras med klaff på loppet. Vi anser att ekipaget borde vara favorit och tar ställning utan att tveka på P&M 99:AN CHANS.

Bästa skrällbuden

V75-3: 1 Probo O.P. (3%) fick ett perfekt smygläge och med klaff kan nioåringen avsluta vasst.

V75-4: 12 Global Raceway (8%) är riktigt bra i ljusa stunder och på en bra dag blir vi inte ett dugg förvånade om han kliver runt detta gäng.

V75-5: 4 Waffle Cone (6%) är lite vek till slut, men det borde kunna bära av till spets och sedan ser vi inte vem som ska kunna trycka upp tempot. Skulle Oscarsson få fuska bort ett varv blir ekipaget svårfångat.

V75-7: 8 Floris Baldwin (2%) kommer till start med fin form och räds inte motståndet. Är dock lite bortlottad, men skulle Malmin hitta ner i ett hyggligt slagläge kan skrällen vara ett faktum.

Överstreckade

V75-6: 9 Giveitgasandgo (16%) är en fin travare, men fyraåringen var inte på topp senast och gör sina bästa lopp i den främre träffen.

V75-7: 3 Masterglide (13%) borde inte hitta till sin favoritposition tät och bakifrån har vi svårt att se honom vinna detta.

V75-systemen

Namnlöst-3ddddd

Köp din andel i vanliga PONTUS & MATTE 99:AN här!

Namnlöst-3dddd

Köp din andel i PONTUS & MATTE 99:AN CHANS här!

 
  Kommentarer inaktiverade för 99:an