99:an

Pontus & Mattes V75-genomgång JACKPOT Midnattstrav Boden 16 juni

Spikförslag

4 Very Kronos (V75-1) är fortsatt obesegrad felfri efter 10 starter och har sett fin ut i år. Fyraåringen är inte helt att lita på, men felfri är det nog så enkelt att han vinner.

10 Propulsion (V75-7) svarade för en rykande avslutning i Elitloppet och siktar på tredje raka vinsten i Norrbottens Stora Pris. Endast nio hästar till start och utan allt för mycket trafikbekymmer ska det inte vara några större problem att runda samtliga.

Måstestrecken

2 Cargo Door (V75-3) har tänt till barfota men var väldigt blek senast. Presterar fyraåringen på normal nivå är segerchansen god.

6 Pave Faks (V75-4) är snabb i benen men inte helt stabil. Håller Järvsöfaks-sonen sig på mattan är det bra chans.

9 Olle Rolls (V75-5) har haft en enorm utveckling och står sig fint i klassen. Har en dålig startrygg, men det borde bli tempo på loppet och då biter spurten rejält till slut.

Bästa skrällbuden

6 Sefina (V75-2) lottades till ett springspår och är kvick ur startgroparna. Barfota runt om är intressant och Hanna Olofssons häst kan spåra runt om.

1 Mellby Ess (V75-3) såg fin ut barfota senast och ska nu även utrustas med jänkarvagn. Fick ett spännande smygläge och måste tas på allvar.

4 Havbergs Knight (V75-6) är lite ojämn i prestationerna men har hög högstanivå. Ska gå med första helstängt och slår det väl ut räknas femåringen tidigt.

Överstreckade

15 Eva I.H. (V75-2) får Goop upp men står tufft inne i loppet och borde få svårt att hinna fram.

6 Heylow (V75-3) är ensamt sto i loppet och brukar inte få något gratis. Möter dessutom tuffare motstånd än vanligt och borde inte räcka.

11 Dice Man (V75-6) har vunnit sina lopp i tät och handikappas av läget.

V75-systemet

Skärmavbild 2018-06-15 kl. 15.56.58

Köp din andel för 99 kronor här!

 
  Kommentarer inaktiverade för 99:an