99:an

Pontus & Mattes (VinnaTillsammans.se) V75-genomgång Åby 9 december

Spikförslag

1 Well Done la Marc (V75-4) har två lopp i kroppen men var inget extra vid segern. Var dock rejäl senast från dödens och är loppets klara spetsfavorit trots sitt innerspår. En position som hästen är obesegrad i och vi tror att hon är det även efter lördagens omgång.

3 Global Trust (V75-6) avslutade vasst senast efter en invändig resa och borde inte vara sämre med loppet i kroppen. Är gynnad av skotvången och det finns på kartan att ekipaget tidigt sitter i tät. Väl där borde loppet vara över men ska räknas tidigt även bakifrån.

Måstestrecken

13 Ulrika Highness (V75-2) är rejäl även om det kommer krävas lite tur för att runda samtliga. Skor är inget plus men borde vara tung att stå emot om det klaffar.

5 Mr Magnifique (V75-5) är en fin travare som borde ha chans att hitta till tät. Veijo vinner inte ihjäl sig på V75 men borde bli svårslagen från spets.

1 Angle of Attack (V75-7) är den troliga ledaren och har sett smällfin ut på slutet. Blir inte lätt att plocka ner från favoritpositionen.

Bästa skrällbuden

7 Minnestads El Paso (V75-1) har ett intressant utgångsläge och borde kunna hamna bra till om kusken träffar rätt. Räknas tidigt i ett öppet lopp. 2 Rambo Rivner ska smygas in i det sista och i den bästa av världar blir det spets för att sedan släppa till någon bra. Blir då livsfarlig på stretchen.

9 Valborg Marje (V75-5) såg lavad ut som fastlåst senast och kanske kan dra nytta av de sparade krafterna denna gång.

6 Nadal Broline (V75-3) var förbättrad senast och är bästa hästen i fältet på en bra dag. Riskerar vingel men kan visa sig bäst med flyt på loppet.

7 Frozen (V75-7) verkar ha hittat tillbaka fint igen och såg läcker ut senast. Spår lite väl långt ut på vingen och allra bäst barfota men hästen är gynnad av distansen.

V75-systemet

Skärmavbild 2017-12-09 kl. 01.06.50

Köp din andel för 99 kronor här!

 
  Kommentarer inaktiverade för 99:an