Våra experter

Jesper Sjökvist

Jesper Sjökvist heter jag och kommer att lägga spel på VinnaTillsammans framöver. Mitt stora travintresse föddes redan på 80-talet då jag sprang omkring på Axevallas stallbacke under somrarna. Minns än hur jag som 13-åring fick in 10 VP på hästen Secret Thunder till 82 ggr/pengarna under Stochampionatshelgen 1986, det var fina pengar på den tiden!!! På senare år har jag även fått chansen att köra häst hos flera proffstränare och försöker göra det en dag i veckan.

Har sedan några år tillbaka även varit med och spelat in några miljoner, framförallt på V86, i andra andelsspel och nu är jag supertaggad på att försöka spela hem fina slantar på VinnaTillsammans.

Jag tycker om att delge mina tankar och analyser så jag hoppas att jag kan bidra med både vinnande spel och intressant läsande. Häng gärna på mina andelar!


Andelsspel

Jesper Sjökvist

Jesper Sjökvist heter jag. Mitt stora travintresse föddes redan på 80-talet då jag sprang omkring på Axevallas stallbacke under somrarna och på senare år har jag även fått chansen att köra häst hos flera proffstränare.

149 kr

(12 Andelar)

Så fungerar det


V75 Tillsammans

Logga in med ditt ATG-konto på ATG för att kunna köpa din andel.

Min Andel

Du betalar din andel från ditt ATG-konto. När systemet är inlämnat får du direkt ett mail med din spelkupong. Kupongen finns även att se på vår ATG Tillsammans sida efter inlämning.

Vinster

Vinstutbetalningen sker automatiskt till ditt ATG-konto efter att omgången är avslutad.