Våra experter

Vi Tippa

Vi Tippa grundades redan 1934 och har genom åren utvecklats till att vara landets enda kompletta speltidning, med allt om engelsk och europeisk fotboll, tips och trav. Vi är kända för att vara skickliga på att hitta udda idéer på V75 och vi har levererat flera storvinster till våra läsare. Vi ringer alla tränare inför V75-omgångarna och vår V75-service är komplett, även med djupt grävande i statistiken. I varje nummer har vi också service för V86 och på www.vitippa.se  hittar du daglig service för V64 och V4. Nu är vi laddade för att göra vinstgivande bolagssystem, vilka läggs ut så sent som möjligt för att hinna ta del av balansändringar och de sista intrycken!


Andelsspel

Vi Tippa

Sveriges äldsta kompletta speltidning och vi har försett våra läsare med mängder av miljonvinster. Nu kliver vi in på VinnaTillsammans.se och jagar stora vinster på V75!

200 kr

(10 Andelar)

Så fungerar det


V75 Tillsammans

Logga in med ditt ATG-konto på ATG för att kunna köpa din andel.

Min Andel

Du betalar din andel från ditt ATG-konto. När systemet är inlämnat får du direkt ett mail med din spelkupong. Kupongen finns även att se på vår ATG Tillsammans sida efter inlämning.

Vinster

Vinstutbetalningen sker automatiskt till ditt ATG-konto efter att omgången är avslutad.