V86 99:an

Pontus & Mattes V86-genomgång Solvalla/Jägersro 19 september

Spikförslag

4 Magic Cash (V86-2) är en Nurmos-kanon som har svårt att hålla reda på fötterna. Treåringen är anmäld barfota runt om, vilket är intressant och skulle kunna få travet att flyta bättre. Felfri borde det vara spel mot ett mål och det är lite vinna eller försvinna över honom.

3 Norton Commander (V86-5) är en kanon och i klassen fyraåringen befinner sig i har han få övermän. Lugauer brukar vara offensiv och felfri är det en toppchans.

11 Mattie (V86-8) gjorde debut för Nurmos näst senast i ett uttagningslopp till Derbystoet och han presenterade hästen i ett grymt skick. Fyraåringen var chanslös att kvala in till finalen trots 12/1000 i tredjespår och insatsen var rejäl. Sist fick han ett drömlopp, men avgjorde i ett nafs och vann överlägset. Möter inga stjärnor denna gång och det känns som det är en lallstyrning från Kontio emot, mer än själva läget.

Måstestrecken

8 Falk On Hill (V86-1) har formen i zenit och gick bra från ett omöjligt läge senast. Gynnas av det lilla fältet och hittar Takter ett vettigt slagläge är segerchansen god.

6 Nolimitjimmit (V86-3) gav ett läckert intryck vid segern senast och hittar Lugauer till spets igen är loppet normalt över. Det kan dock bli svar invändigt och då blir det tuffare att segerstrida.

2 Jeppas Sputnik (V86-4) var bara dålig senast, men har gått bra innan och vid sunda vätskor leder han loppet länge.

7 Eldorado B. (V86-6) har varit ute i tuffa årgångslopp mest hela tiden och möter lite enklare, men mer rutinerat, motstånd än vanligt. Sir Toby får chansen igen och vi blir inte förvånande om ekipaget bara visar sig bäst.

Bästa skrällbuden

8 Mohikaner (V86-3) har visat fin kapacitet och står sig bra i loppet. Det som är intressant är att fyraåringen kastrerats inför detta och slår det väl ut dyker han upp långt fram.

11 Mellby Emeralds (V86-6) höll farten storstilat näst senast och galopperade med vinstkrafter senast. Borde kunna skickas iväg skapligt från springspåret och vi ramlar inte av stolen om femåringen tidigt sitter i spets. Tät är dock inget måste och även bakifrån får han inte nonchaleras med en bra ryggresa.

8 Batman Godiva (V86-7) har blivit nedstruken två spår vilket förändrar loppet drastiskt. Lövgren låter mycket nöjd med sin springare och vi blir förvånade om han inte siktar framåt mot ledning. I den positionen är hästen obesegrad efter fyra försök och från spets är det en bra chans.

2 Windy Cindy (V86-8) vinner inte lopp på beställning, men har ett drömläge med Benzon och spetsläge över korta häcken. Sjuåringen leder loppet länge och kommer favoriten bort borde hon stanna där hela vägen in i mål. Ekipaget får inte plats på detta system då vi spikar emot, men är given vid gardering.

Överstreckade

6 Kent´s Laddie (V86-2) känns inte som någon stjärna, är anmäld med skor och möter bra hästar.

5 Dontbreakthebankås (V86-5) är en riktigt fin häst, men det vankas svar invändigt och senaste insatsen var rent utsagt usel.

Köp din andel av grabbarna här!

Andel PONTUS & MATTE 99:AN

Skärmavbild 2018-09-19 kl. 16.39.36

Köp din andel av grabbarna här!

 
  Kommentarer inaktiverade för V86 99:an