V86 99:an

Pontus & Mattes V86-genomgång Visby 11 juni

Spikförslag

2 Love Matters (V86-4) har visat fin form och går ner rejält i klass. Svarade för en stark prestation i sitt Sweden Cup-försök och kan öppna kvickt första biten. Femåringen sitter normalt i ledning, men kan vinna denna klena upplaga av Gotlandslöpningen oavsett position.

2 Grammofon (V86-5) har inte svarat för en dålig prestation i Sverige och visade för tre starter sedan att han går över distansen. Det troliga är att femåringen blir släppt till ledning i ett tidigt skede, även om vissa hotar med att köra i tät. Skulle det bli svar är det självklart svårare att vinna, men även bakifrån duger hästen gott.

Måstestrecken

5 Pikachu Face (V86-1) är kvick från start och vi kan räkna med full laddning från Eriksson. Väl i tät över kort distans blir sexåringen svårpasserad där han tagit tre segrar på fyra försök.

8 Moses (V86-3) svarade för en rejäl insats i debuten även om han inte såg klockren ut i stilen. Det låter bra inför kvällens uppgift och det kan vara så enkelt att treåringen bara är bäst.

11 Jaguar Zon (V86-6) har gått bra på slutet och får Örjan upp vilket känns riktigt intressant.

4 Supreme Face (V86-7) är relativt orutinerad med endast tre lopp innanför västen. Fyraåringen har visat fin fart och vi blir förvånade om Ulf inte tidigt placerar henne i tät. I den positionen borde segerchansen vara god mot ganska skralt motstånd.

2 Farmer Jack (V86-8) borde ha hygglig chans att ta hand om taktpinnen och därifrån ger han sig ogärna. Även bakifrån duger han bra.

Bästa skrällbuden

8 Bizzi Blizz (V86-2) är ojämn i prestationerna och var helt under isen senast. Gör dock hästen om prestationen för fyra starter sedan kan hon vinna oavsett resa.

6 Cobbys Heavensent (V86-3) vann debuten på fint sätt och det borde bära av till tät igen. Sedan får vi se om Classe lyckas hålla igång honom till andra raka.

5 Mr Bashful (V86-6) kan sitta i spets och Kim brukar leverera bakom Croons hästar.

11 Fonda Boko (V86-8) är kapabel och har börjat fungera bättre i ryggar. Skulle det gå lite för fort framme i täten biter sexåringens spurt bra.

Andel PONTUS & MATTE 99:AN

Skärmavbild 2018-07-11 kl. 16.46.08

Köp din andel av grabbarna här!

 
  Kommentarer inaktiverade för V86 99:an