V86 99:an

Spännande kväll med JACKPOT på V86, spelformen som betalat ut över halvmiljonen vid 10 av de 12 senaste omgångarna.

På ”vanliga” PONTUS & MATTE 99:AN lutar vi oss mot 15 Order to Fly som verkligen tänt till i monté och sedan icke-favoriten 3 Einstein Sisu som stod för en grym upphämtning senast och har god chans att spåra runt om.

PONTUS & MATTE 99:AN CHANS går vi ut hårt med singelstreck på 6 Caid Griff (19%) som går ner i klass och borde vara favorit i loppet. Vi lämnar även 1 Vanessa F.B. (11%) ensam på kupongen då hon gått bra på slutet och inte ska ha sämre vinstchans än storfavoriten.

Pontus & Mattes V86-genomgång JACKPOT Solvalla/Bergsåker 14 november

Spikförslag

V86-3: 15 Order to Fly (56%) är en guldhäst som verkligen hittat rätt under sadeln. Åttaåringen var fenomenalt bra vid segern i monté-SM och går ner lite i klass. Det är många hästar att runda, men Jenni H Åsberg är rutinerad och om ingen häst överpresterar där framme är det bra chans att hinna fram till seger.

V86-6: 3 Einstein Sisu (15%) gör bra lopp mest hela tiden, även om han kanske inte har sin bästa bit till slut. Hästen stod för en grym upphämtning senast som kuskförstärkt (samma kusk nu) och startar med passande förutsättningar. Det borde bli tidig ledning och sedan ser vi inte vem som ska sätta upp tempot. Ohlsson är optimist och får han dämpa lite i tät räknar vi med toppchans att hålla undan till seger.

Måstestrecken

V86-1: 6 Caid Griff (19%) gick över i passgång på upploppet både för tre och fyra starter sedan. Senast såg sexåringen fin ut hela vägen in och intrycket var bra. Daniel Olsson upp är ingen fördel, men vi håller hästen som klart bäst i gängen och får kusken till styrningen det minsta är det god chans att plocka allt till slut. Är inte ens favorit och då känns det givet att ta ställning på P&M 99:AN CHANS.

V86-2: 5 Patricia Zaz (50%) har gått bra för Westerholm och hon kommer mer och mer för varje start. Har haft lite problem att vinna tidigare i karriären, men verkar ha hittat mod i sin nya regi. Femåringen kan öppna skapligt och borde få överta spets i ett tidigt skede. Ledning är dock inget måste och även bakifrån kan hon avsluta vasst.

V86-4: 7 Dardanos (17%) är ”hästen” i loppet och det rör sig om en fin travare. Scarlet Knight-sonen återkommer efter lite uppehåll, men brukar prestera bra direkt och skulle Oskar lyckas placera honom i spets tror vi inte att ekipaget släpper någon över bron.

V86-5: 6 Mellby Entre (40%) har toppform och går ner rejält i klass. Läget och orutinerad kusk (även i sammanhanget) är ingen fördel, men normalt rundar femåringen runt detta usla gäng utan större problem.

V86-7: 1 Vanessa F.B. (11%) är en italienare som gått bra i sina tre Sverigestarter för sin nya tränare. Fyraåringen har gjort fina lopp hela tiden, men gjorde rejälaste prestationen senast då hon reparerade en startgalopp på bästa sätt bakom storfavoriten. Ganymede-dottern är inte helt stabil från start, men skulle Ulf Eriksson lyckas lotsa iväg henne till spets borde loppet vara över. Även med en invändig resa och lucka till slut blir ekipaget farligt. Vi tar ställning och spikar på P&M 99:AN CHANS då vi anser att det skiljer alldeles för mycket i procent mellan henne och favoriten.

V86-8: 2 Easy Creation (15%) slog på en galopp senast såväl som i sitt kval till norska stoderbyt. Det finns gott om fart och att BG kör själv denna gång är ett stort plus. Är inte oäven från start och väl i ledning blir hon en tuff nöt för övriga att knäcka. 5 Cheerful Rivner (29%) är en motiverad favorit och hon möter lite enklare hästar än vanligt. Tål att göra grovjobbet själv och kan avgöra även den tunga vägen.

Bästa skrällbuden

V86-2: 3 Sister Morphine (2%) är normalt lite vek till slut, men lottades till passande förutsättningar. Vi räknar med att Kevin tar hand om tät, för att sedan släppa till favoriten. Skulle luckan uppenbara sig över upploppet är vi inte helt främmande för att femåringen kan avgöra på speed.

V86-4: 4 Latte Käll (2%) har varit ute i ganska bra lopp och är inte så tokig. Möter några skapliga hästar även denna gång, men blir streckad väl i underkant och treåringen kan överraska om Peter G får till det taktiska.

V86-5: 1 Mill Zeb (2%) är absolut ingen stjärna, men har perfekta förutsättningar. Fyraåringen visade hygglig fart förra året och tränaren rapporterar att hästen haft problem med ryggen, men nu tränar bättre än någonsin. Kusken är bra i sammanhanget, perfekt läge med spår ett på start över 1640 utan springspår, framskorna åker av och hästen har ett lopp i kroppen. Skulle favoriten komma bort är det klent motstånd och då blir vi inte förvånade om det håller hela vägen till intressant procent.

V86-8: 4 Zanzibars Sun (1%) är inte så tokig i grunden och ska testas barfota runt om för första gången. Slår det väl ut kan fyraåringen bli en obehaglig överraskning för många i epilogen. 11 Bon Ego (1%) nöter på hyggligt, men möter ett passande gäng och Torbjörn Jansson låter ovanligt uppåt inför kvällens uppgift.

Överstreckade

V86-6: 5 Glenn Boko (35%) tycker vi är en sprinter och femåringen möter några rejäla hästar som gynnas av den långa distansen. Är fel favorit, även om ekipaget självklart inte får nonchaleras helt.

V86-7: 11 Västerbo Realworld (18%) har höjt sig för Djuse, men sexåringen är normalt inte någon som rundar ett fält ute i spåren och det borde bli tufft att hämta in tillägget.

V86-8: 1 Rafale D´Inverne (34%) har varit bra vid segrarna, men det är ingen häst vi tagit till oss helt och innerspåret kan bli en fälla.

Köp din andel av grabbarna här!

V86-systemen

Namnlöst-3ddddd

Köp din andel i vanliga P & M 99:AN här!

Namnlöst-3dddd

Köp din andel i P & M 99:AN CHANS här!

 

 
  Kommentarer inaktiverade för V86 99:an