V86 99:an

Pontus & Mattes V86-genomgång Åby/Örebro 23 maj

Spikförslag

5 Aperfectdream (V86-2) är en läcker sort som underpresterade som storfavorit på V86 för tre starter sedan. Har efter det svarat för två rejäla prestationer och som den klara spetsfavoriten blir fyraåringen inte lätt att slå.

3 Enjoy The Life (V86-4) är en ren spetshäst som tidigare haft lätt att hetsa upp sig. Sexåringen har dock sett betydligt mer samlad ut på slutet och det borde bära av till tät. Väl där har Enjoy Lavec-sonen 6 segrar på 8 försök och vi tror att han bättrar på den statistiken ytterligare ikväll mot lämpligt motstånd.

Måstestrecken

7 Othello Victory (V86-1) är omöjlig att sätta in i loppet, men ska vara en kanon och PU låter nöjd inför dagens uppgift.

2 Global Weather (V86-3) är ännu obesegrad och vinsterna har tagits i bekväm stil. Möter lite tuffare hästar denna gång men borde stå sig bra.

6 Ontrack He´s Black (V86-6) såg dunderfin ut senast och tog en överlägsen seger trots att kusken gjorde det mesta fel. Borde hamna bra på det från start och kan bli svårslagen.

12 Julia af Solnäs (V86-8) är nog fältets bästa häst de gånger hon vaknat på rätt sida. Kuskändringen är intressant och PU låter mycket nöjd med sin springare.

Bästa skrällbuden

6 Dollar Access (V86-1) svarade för en rejäl avslutning senast från bakspår på Jägers. Lottades till ett betydligt bättre läge denna gång och blir giftig om det löser sig.

6 Mellby Glader (V86-3) hamnade utvändigt om kanonen Hitman River senast och hakade på bra enda tills galoppen kom.

1 Give Me Ten (V86-6) har liknande förutsättningar som vid segern. Kern slänger på ett helstängt huvudlag och laddar för tät i hopp om att leda hela vägen.

1 Ronja Loss (V86-7) är en fin häst som inte har fungerat på slutet. En felfri avgång är nog första prioriteten för CE, men skulle det lösa sig är fyraåringen riktigt rejäl till slut.

9 Zola Grand Cru (V86-8) var klart godkänd näst senast men har tidigare visat att hon är en helt annan häst utan skor på hovarna. Senast åkte dom av och sexåringen såg tokladdad ut i sista sväng innan hon blev störd till galopp. Vinner troligtvis det loppet annars men kan få snabb revansch då dojorna fortsatt stannar hemma.

Andel PONTUS & MATTE 99:AN

Skärmavbild 2018-05-23 kl. 16.26.46

Köp din andel av grabbarna här!

 
  Kommentarer inaktiverade för V86 99:an