V86 99:an

Omgångens bästa spik 7 Staro Leonardo (V86-5) lämnas ensam på ”vanligaP&M 99:AN såväl som P&M 99:AN CHANS.

Kompletterande singelstreck på ”vanliga” PONTUS & MATTE 99:AN blir 5 It´s My Boko (V86-3) samt 5 Whitestripe Maid (V86-8).

Spikas på PONTUS & MATTE 99:AN CHANS görs även 2 DontbreakthebankÅs (V87-7) som blir svårmutad från spets.

Nya PONTUS & MATTE 99:AN SPIKLÖSA har som alltid chans att sänka samtliga favoriter och går ut hårt med 2×2 i de inledande avdelningarna.

Pontus & Mattes V86-genomgång Solvalla/Jägersro 13 mars

Spikförslag

V86-3: 5 It´s My Boko (56%) är en fin häst som blev störd till galopp senast. Bernardo Grasso duger fint i sammanhanget och i ett inte allt för högklassigt lopp är det god chans att visa sig bäst.

V86-5: 7 Staro Leonardo (68%) blir stor favorit, men en motiverad sådan. Make it Happen-sonen har utvecklats något enormt och såg smällfin ut senast vid segern. Möter ganska klent motstånd även denna gång och felfri ska han inte förlora. Omgångens överlägset bästa spik!

V86-8: 5 Whitestripe Maid (32%) var fin vid spetssegern senast mot billigare motstånd och har varit rejält förbättrad efter halsoperation. Tillåter banan rycker man skorna runt om och hittar Rickard till spets blir man inte helt lättpasserade.

Måstestrecken

V86-1: 6 Smoking Joe (20%) är en kapabel travare som det låter positivt på inför debuten. Fyraåringen borde tidigt sitta i spets och blir sedan svårfångad över nedförsbacken.

V86-7: 2 DontbreakthebankÅs (22%) har alltid lovat mycket, men svek ofta under fjolåret. Har varit betydligt stabilare i prestationerna i år och det ser upplagt ut för spets. Motståndet håller ingen högre klass och från tät har ekipaget finfina möjligheter att spåra runt om. Borde vara favorit och spikas på P&M 99:AN CHANS.

Bästa skrällbuden

V86-2: 15 Jamie Oliver (10%) är helt klart bästa hästen i fältet, även om travet inte alltid flyter perfekt. Sjuåringen är behandlad inför detta och på en bra dag tål han att göra grovjobbet själv.

V86-4: 3 Ile Saint Louis (12%) har hållit fin form en längre tid, men har svårt att prestera fullt ut med skorna på. Med barfotaförbudet borta blir det skoryck om banan tillåter och då är ekipaget det givna förstastrecket.

V86-6: 1 Requiem fora Dream (7%) har det inte stämt till för alls i årets starter, men hästen har sett fin ut. Svedberg upp är ett lite plus gentemot på slutet och från innerspåret finns det goda möjligheter att hålla upp spets. Markus B:s stallform för dagen är lysande och från ledning över korta häcken blir ekipaget svårfångat.

Överstreckade

V86-8: 9 Ninja´s Nightwish (13%) vann ett väldigt billigt lopp senast och det är ingen ”häst” i grunden.

Köp din andel av grabbarna här!

V86-systemen

Namnlöst-3dd

Köp din andel i vanliga P & M 99:AN här!

Namnlöst-3ddd

Köp din andel i P & M 99:AN CHANS här!

Namnlöst-3dddd

Köp din andel i P & M 99:AN SPIKLÖSA här!

 
  Kommentarer inaktiverade för V86 99:an