V86 99:an

7 rätt på bägge systemen förra veckan och ”vanliga” P&M 99:AN genererade nettoplus. Roligt var att ett av våra övriga system, P&M SIMUL, prickade full pott och betalade ut 5.864 kr per andel.

På ”vanliga” PONTUS & MATTE 99:AN går vi ut stenhårt med tre spikar. Visserligen favoriter, men då det handlar om V86 vet vi att utdelningen kan sticka iväg ändå.

PONTUS & MATTE 99:AN CHANS spelar vi med två singelstreck. 7 Wrongdoer (V86-4) har en passande uppgift om han lyckas sno åt sig tät. Samma upplägg gäller för 6 Emotion Man (V86-6) som har bra chans att spåra hela vägen om spets nås.

Pontus & Mattes V86-genomgång Solvalla/Bergsåker 16 januari

Spikförslag

V86-1: 6 Salong (40%) gynnas rejält av att de två värsta konkurrenterna kastat in handduken och det är en mycket passande uppgift på pappret. Det borde bära av till spets och sedan har Love You-sonen toppchans att spåra hela vägen.

V86-2: 6 Global Undecided (72%) har gått starkt på slutet, även om han fortfarande är något ojämn i prestationerna. Hemmaplan är dock en stor fördel för Nurmos-kusar och femåringen går ner rejält i klass. Det borde vara god chans att överta tät i ett tidigt skede, men oavsett position är det toppchans att skära linjen först.

V86-3: 2 Guli Tor (51%) har alltid visat hög kapacitet, men har visat lite tveksam moral. Sjuåringen var ingen extra i debuten för JOP:en, men har fått några extra månader träning för kungen av kallblod och motståndet är rent utsagt uselt. Persson låter nöjd med sin springare inför uppgiften och skulle vinnargnistan finnas där är det ytterligare en toppchans.

Måstestrecken

V86-4: 7 Wrongdoer (23%) var draghäst senast men galopperade då in mot den första kurvan. Körande Anders Eriksson känner hästen väl och är rutinerad i sammanhanget. Det ser upplagt ut för ledning och sedan blir ekipaget svårpasserat. Ser knappt ut att bli favorit och då tar vi ställning på P&M 99:AN CHANS.

V86-5: 12 Our Soleado (16%) har visat toppform på slutet och ställs inte mot några stjärnor. Läget är inte roligt och risken är att det blir långt fram. Skulle det dock bli lite tempo på loppet kan femåringen bli tung att stå emot.

V86-6: 6 Emotion Man (19%) är en bra häst i grunden som återkom efter vila senast. Broadway Hall-sonen borde gå framåt rejält med loppet i kroppen och tränaren ska göra lite justeringar gentemot senast. Träffar Karhulahti från springspåret borde det bära av till tät och då är vinstchansen mycket god över korta häcken. Borde vara favorit, men då så inte är fallet tar vi ställning på P&M 99:AN CHANS och spikar.

V86-8: 4 Bear Victory (7%) återkommer efter lite uppehåll, men det låter uppåt. Fyraåringen har varit tränarkörd i karriärens 12 starter, så att Sir Toby hoppar upp känns hyperintressant. Hästen har visat gott kunnande och har bra segerchans om formen sitter där direkt efter uppehållet.

Bästa skrällbuden

V86-4: 5 Incora Zon (4%) trivs med kusken och det är viktigt i lärlingsloppen. Märren kan öppna bra och borde hamna fint till. Löser det sig till slut blir vi inte förvånade om ekipaget skräller till.

V86-5: 2 Ready Lane (8%) är kapabel, men det är inte alltid valacken fungerar. Perfekt läge och skulle åttaåringen sköta sig hela vägen är han inte sämre än någon annan.

V86-6: 8 Nesta Bob (4%) har inte vunnit lopp ännu, men ikväll ska man ändra en del. Från spår 8 bör det bli en snäll resa och med lucka till slut fäller ekipaget många.

V86-8: 6 Body Gear (1%) håller knallform och skulle Kevin sno åt sig täten kan det hålla hela vägen. 11 Imma Hanover (4%) var det en hel del surr om senast men hon orkade inte efter att hamnat i dödens. Det passar nog bättre med en ryggresa och med tempo på tillställningen lär spurten bita bra över upploppet.

Överstreckade

V86-5: 11 Dardanos (18%) är startsnabb och gjort flera fina lopp i tät. Dit lär femåringen knappast komma ikväll och vi vill se han prestera bakifrån innan vi hyllar till 18 procent.

V86-8: 1 Topspin (26%) är ingen stjärna och Goop ligger lågt. Skulle kunna vinna detta usla lopp ändå, men det är helt fel favorit.

Köp din andel av grabbarna här!

V86-systemen

Namnlöst-3dddddd

Köp din andel i vanliga P & M 99:AN här!

Namnlöst-3ddddddd

Köp din andel i P & M 99:AN CHANS här!

 
  Kommentarer inaktiverade för V86 99:an