V86 99:an

En otroligt intressant omgång där det antingen får bära eller brista!

Spik på ”vanliga” PONTUS & MATTE 99:AN blir 6 Vine Vision (V86-2), 8 Staro Leonardo (V86-5) och 7 Franklin Face (V86-7).

Lämnas ensamma på PONTUS & MATTE 99:AN CHANS görs 1 Angel from Above (V86-4), 9 Monet Augustino (V86-6) och 3 Longcat Hanover (V86-8).

Pontus & Mattes V86-genomgång Solvalla/Jägersro 13 november

Spikförslag

V86-2: 6 Vine Vision (48%) är knepig, men är de gånger han håller reda på benen också riktigt bra. Sköter han sig tror vi på toppchans.

V86-5: 8 Staro Leonardo (37%) fick visserligen ett fint lopp senast, men avgjorde på ett fint sätt. Enklare emot den här gången och som vi läser det borde det bli rätt kört åt femåringen. Vid minsta klaff tror vi att han sänker allt över upploppet.

V86-7: 7 Franklin Face (58%) har verkligen höjt sig som valack och vi tror att Adrian sänder till tät. Väl där ser vi ingen som kan utmana och detta är för oss omgångens klart bästa spik.

Måstestrecken

V86-3: 5 Coram d´Inverne (33%) är ingen stjärna men håller vettig form och körs av duktiga Kevin Oscarsson. Kan komma till tät vilket givetvis ökar chanserna, men ekipaget kan nog vinna även den tunga vägen.

V86-4: 1 Angel from Above (9%) har varit ute i stentuffa årgångslopp och möter lämpligt motstånd denna gång. Senast försökte Sjöström kuppa sig till spets, men fick svar och hamnade sedan andra utvändigt. Hästen såg smällfin ut när upploppet nalkades, men gick upp i vagn och galopperade. Intrycket var i alla fall strålande och det finns på kartan att Classe kan hålla upp tät. Väl där borde loppet vara över, men även bakifrån räknas ekipaget tidigt. Spikas på P&M 99:AN CHANS.

V86-6: 9 Monet Augustino (28%) har imponerat så smått i sina Sverige-starter och ser ut som en ”riktig” häst. Knepigt startspår men felfri tror vi att ekipaget är tuffast till slut. Singlas på P&M 99:AN CHANS.

V86-8: 3 Longcat Hanover (34%) är inte helt ny för den svenska publiken och sjuåringen har svarat för några rejäla prestationer när han varit på besök. Är en bra häst i grunden och gör debut för Timo Nurmos. Nurmos hästar brukar sällan behöva några lopp i kroppen och det kan vara så enkelt att Muscle Massive-sonen är stenklar. Lämnas ensam på P&M 99:AN CHANS.

Bästa skrällbuden

V86-1: 3 Aperfectmate (4%) är loppets spetsfavorit och i den positionen har fyraåringen gjort några bra prestationer. I ett vidöppet lopp är han ett roligt bud.

V86-8: 11 Sir Henry P.Hill (7%) är ruskigt bra men har lottats till ett svårt utgångsläge. Skulle favoriten floppa är Westholms springare given.

Överstreckade

V86-4: 7 Pastorns Lady (47%) är ingen stjärna och vi köper inte hennes favoritskap. Det borde bli vingel från läget och ekipaget måste ha tur för att räcka till seger.

Köp din andel av grabbarna här!

V86-systemen

Namnlöst-3ddd

Köp din andel i vanliga P & M 99:AN här!

Namnlöst-3dddd

Köp din andel i P & M 99:AN CHANS här!

Namnlöst-3ddddd

Köp din andel i P & M 99:AN SPIKLÖSA här!

 
  Kommentarer inaktiverade för V86 99:an