Våra experter

Jesper Sjökvist heter jag. Mitt stora travintresse föddes redan på 80-talet då jag sprang omkring på Axevallas stallbacke under somrarna och på senare år har jag även fått chansen att köra häst hos flera proffstränare.

En av Sveriges vassaste tipsters som nu gästtippar hos oss med fem bolag (180/267/360/550/667x2 kronor)! Berglund spelade in över 17 miljoner åt 100 lyckliga andelsköpare på Jägersro 3 september!

Pontus & Matte har gjort fullständig succé med sitt 200 kr bolag och spelat in 10-tals miljoner senaste par åren. Duon har idag nio olika bolag hos oss (99/121/178/200/279/279/330/357x2/770 kronor)

Johan "Hubbe" Sjöstrand är känd som landslagsspelare och nu handbollsproffs i Tyskland. Hästägare, uppfödare, och en fullständigt exceptionell duktig travspelare med ett grymt öga för hästarna.

Före detta världsspelare i handboll som dessutom är mycket travintresserad. Förutom spelet föder Jernemyr även upp samt äger ett par starthästar. Magnus kommer att spela både V75 och V86.

Min strategi är att spela långsiktigt och tålmodigt för att få så bra avkastning som möjligt över tid. Det är alltid ett fåtal större vinster som skapar överskottet.

Dark Horse följer travet dagligen och har gjort så sedan tidigt 90-tal. Har tidigare lagt andelar i butik med framgång med vinster på 1,2 miljoner, 900 000 och 800 000? Största privata vinsten togs under 2016 då han spelade in 1,8 miljoner på V75!

Han är Mr Bergsåker, den oerhört populäre Börje Andersson, som har koll på allt som rör norrlandstravet. På Bergsåker gör Börje det mesta och sköter även banans tips-tv. Börje tippar vid norrlandsomgångar när han är påläst.

Under åren 2009 tom 2015 vann Sandlin maratontabellen i Experternas V75-liga. Dvs Sandlin hade flest förstatippade vinnare av alla under de sju åren.

Hockeyprofilen Anders "Ankan" Parmström brinner 110% för travet och har redan hunnit spela in 2,7 miljoner vid ett tillfälle!

Alexander "Lilje" Liljeholm är 30 år allmänt sportintresserad men trav, Premier Leauge och SHL är favoriterna. Lilje följer travet dagligen och kommer försöka snappa upp de heta dragen från våra kunder.

Travspel är det roligaste jag vet och jag ägnar otaliga timmar i veckan åt spelet. Är tidigare VMiV75-finalist och har de senaste åren jobbat som tipster i olika former, för tidning och webb.

Sulkysport blandar mångårig rutin med kreativt nytänkande. Med hjälp av unikt kontaktnät bygger vi system med stor potential. Våra experter Emil Persson och Pär Gustafsson har travsport som yrke!

Sveriges äldsta kompletta speltidning och vi har försett våra läsare med mängder av miljonvinster. Nu kliver vi in på VinnaTillsammans.se och jagar stora vinster på V75!

Det här systemet görs av mig Jessica som är sambo med travtokiga Matte. Jag lyssnar lite på min ”expert” men utgår från mina egna intryck och tankar när jag gör systemen. Kom igen nu tjejer så tar vi miljonerna!

Han följer det svenska travet dagligen, missar sällan ett lopp på ATG-live. Nu skall Anders Lindqvist visa att han är en duktig spelare!

Anders Ekberg har tränat hästar, vunnit travlopp, varit sportchef, VD, TV-kommentator med mera. Köp hans andel nu!

Mia

Mia, som är sambo med Peter och mamma till Matte, gör nu comeback som tippare hos VinnaTillsammans. Har tidigare varit spelläggare för Tildas Tjejer ihop med Jessica.

Så fungerar det


V75 Tillsammans

Logga in med ditt ATG-konto på ATG för att kunna köpa din andel.

Min Andel

Du betalar din andel från ditt ATG-konto. När systemet är inlämnat får du direkt ett mail med din spelkupong. Kupongen finns även att se på vår ATG Tillsammans sida efter inlämning.

Vinster

Vinstutbetalningen sker automatiskt till ditt ATG-konto efter att omgången är avslutad.