Våra experter

Sulkysport blandar mångårig rutin med kreativt nytänkande. Med hjälp av unikt kontaktnät bygger vi system med stor potential. Våra experter Emil Persson och Pär Gustafsson har travsport som yrke!

Johan "Hubbe" Sjöstrand är känd som landslagsspelare och nu handbollsproffs i Tyskland. Hästägare, uppfödare, och en fullständigt exceptionell duktig travspelare med ett grymt öga för hästarna.

Stefan Jönsson har jobbat som tipsexpert på trav på deltid sedan 1998 - och sedan 2005 på heltid. Går i travkretsar under namnet LAJVEN. Travnet-kollega till 17-miljonersmannen Daniel Berglund.

Han är Mr Bergsåker, den oerhört populäre Börje Andersson, som har koll på allt som rör norrlandstravet. På Bergsåker gör Börje det mesta och sköter även banans tips-tv. Börje tippar vid norrlandsomgångar när han är påläst.

Spelarservice är sajten som har samlat några av landets främsta experter inom trav och levererar dagliga tips och analyser. Obs! Dessa andelar släpps fredag och kommer att variera i pris mellan ca 250-325 kronor.

Facktidningen som fokuserar främst på den omåttligt populära spelformen V75. Fullmatad av analyser, formrader, intervjuer och statistik. Obs! Dessa andelar släpps fredag och kommer att variera i pris mellan ca 150-190 kronor.

En av Sveriges vassaste tipsters som nu gästtippar hos oss med fem bolag (180//264/267/360/550 kronor)! Berglund spelade in över 17 miljoner åt 100 lyckliga andelsköpare på Jägersro 3 september!

Sveriges äldsta kompletta speltidning och vi har försett våra läsare med mängder av miljonvinster. Nu kliver vi in på VinnaTillsammans.se och jagar stora vinster på V75!

Pontus & Matte har har gjort fullständig succé med sitt 200 kr bolag, satt massor med spikar och spelat in miljonbelopp. Duon har idag fem olika bolag hos oss (99/121/176/200/267 kronor)

Efter en sen genomgång med Uffe gör Per-Arne "PacMan" Chorell ett V75-system här hos oss. Ohlsson ger sin vassa input men det är PacMan som tar ut systemet!

Lennart Persson är en av landets mest erfarna travjournalister med ett mycket brett kontaktnät. Nu ger han sig ut på jakt efter stora vinster!

Han följer det svenska travet dagligen, missar sällan ett lopp på ATG-live. Nu skall Anders Lindqvist visa att han är en duktig spelare!

100% spiklöst! Alltid 3 pållar i varje lopp. Favoriter blandat med härliga skrällar, och så hoppas vi på 7 rätt! Och om inte fullträff, en bra chans till femmor eller sexor i alla fall!

Anders Ekberg har tränat hästar, vunnit travlopp, varit sportchef, VD, TV-kommentator med mera. Köp hans andel nu!

Ett riktigt speedway-system som komponeras av speedway-stjärnan Magnus ”Zorro” Zetterström och kompisen Stephen Zetterwall. Häng på direkt när startgrinden går upp!

Det här systemet görs av mig Jessica som är sambo med travtokiga Matte. Jag lyssnar lite på min ”expert” men utgår från mina egna intryck och tankar när jag gör systemen. Kom igen nu tjejer så tar vi miljonerna!

Saad, Tildas ägare, gör här ett försök att utmana butikens riktiga travexperter. Självklart fångar Saad upp en och annan idé från sina tipsters och från kunderna i butiken!

Så fungerar det


V75 Tillsammans

Logga in med ditt ATG-konto på ATG Tillsammans för att kunna köpa din andel.

Min Andel

Du betalar din andel från ditt ATG-konto. När systemet är inlämnat får du direkt ett mail med din spelkupong. Kupongen finns även att se på vår ATG Tillsammans sida efter inlämning.

Vinster

Vinstutbetalningen sker automatiskt till ditt ATG-konto efter att omgången är avslutad.