Vinnas Joker V86

Foto: Martin Langels/ALNÖrebro 2015-05-02

SYSTEMET ÖPPNAS FÖR FÖRSÄLJNING ONSDAG VID VISSA UTVALDA TILLFÄLLEN!

 

SYSTEMÖVERSIKT VINNAS JOKER

 

SUCCÈ I PREMIÄREN FÖR VINNAS JOKER! 8 RÄTT OCH SYSTEMET GAV 214 352 KR, VARJE ANDEL BETALADE UT 8 574 KR! SNACKA OM DRÖMDEBUT FÖR SYSTEMET, HÄR KAN NI SE HUR SYSTEMET SÅG UT.

 

VINNAS JOKER är ett stort reducerat system som ökar chanserna till åtta rätt.

Systemet är fördelat på 25 andelar. Detta innebär att en andel i ”hela” systemet kommer att kosta ca 700-1200 kr, även om det kommer att skilja sig lite från gång till gång.

Då ATG ännu inte tillåter filinlämning kommer VINNAS JOKER att skrivas ut över flera kuponger vilket innebär att alla kuponger måste köpas för att man ska få 1/25-del i ”hela” systemet. Vill man ha större del än 1/25 går det självklart att köpa fler andelar. Gissningsvis kommer systemet ett skrivas ut på 6-12 kuponger, men detta bestäms inte förrän systemet öppnas till försäljning på onsdagarna.

Här kommer det, direkt efter köpstopp av VINNAS JOKER, ligga en pdf-fil (systemöversikt) av hela systemet. Det kommer även att finnas en kuponglista för den som vill ha det också. Systemöversikten (gjord i Jokersystemet) kan se komplicerad ut men är i själva verket väldigt enkel. Exempel systemöversikt!

Det finns två olika typer av utgångar (se exemplet ovan), i den ena måste minst en av de markerade hästarna vinna (utgång 1) och i den andra får max en av de markerade hästarna vinna (utgång 2). Om inte minst en ”utgång 1” häst vinner eller om två ”utgång 2” hästar vinner går chansen till 8 rätt förlorad.

Skulle det finnas några oklarheter kring systemet eller om ni har några som helst frågor så tveka inte att kontakta oss! Vi nås lättast via PM på Facebook men det fungerar lika bra att maila oss på Info@VinnaTillsammans.se.

hast-joker-svart2

 
  Kommentarer inaktiverade för Vinnas Joker V86