Fortsatt (för) mycket att göra


Hej! Fortsatt dålig uppdatering men vi har fullt upp med stallbygget mm.  Kommer bli enorm bättring på uppdaterandet när allt väl är klart💪 Lite vad som hänt sen senast;

I fredags skulle Zagge ha startat på Romme men efter att proppan haft hög puls dagen innan och ett par andra var lite snoriga tog vi det säkra för det osäkra och strök honom. Allt verkar dock peppar peppar bra med alla nu.

Promise startade hemma i tisdags, tyvärr blev det galopp kort e start. En konkurrent tjoade på sin häst bakom bilen och Promise blev för laddad. Det var väldigt surt då hon var finare än någonsin efter men vi tar med oss den känslan till nästa start.

Mary startade idag på Lindesberg men det blev fel i loppet med trötta ryggar och sedan blev hon störd/generad till galopp 250 kvar.

I förra veckan var vi på återbesök hos Anders Ekfalk med proppan – allt såg förvånansvärt bra ut och nu siktar vi på start i mitten av juni – det ser vi verkligen fram emot.

Zagge & Doris planeras starta hemma den 23:e och sedan finns det ett perfekt lopp för Promise på Örebro den 25:e. Så vi hoppas på friska hästar så vi kan börja starta på.

Lite bilder: