Ulf Ohlsson-kollen

Ulf Ohlsson om V75-chanserna på Färjestads Unionstrav. Såhär låter det då till VinnaTillsammans vid sena lördagsgenomgången;

V75 Färjestad 23 september

 

🐎4 TOM'S GOT DRIVE (V75-2) har Reijo ändrat lite på skydden de två senaste, han har sprungit och slagigt sig lite på benen tidigare. Jag tycker han sett riktigt bra ut på slutet, och plan A är i alla fall att köra i ledning om vi kommer dit även om en sådan som Going Cash är bra. Hoppas på lite vinstchans.
🐎5 M.T.RAPUNZEL (V75-4) har fått ett fint läge tycker jag och han gör det jämnt och bra. Tuffare i V75 här och jag tror kanske det blir svårt att räcka ända till seger.
🐎3 ROBTHEBANK (V75-5) har man ju alltid trott lite på i V75 men är ny i silver och kanske får man ligga lite lägre idag. Det rör sig dock om en fin och kapabel häst.
🐎6 B.W.RUNE (V75-6) är om tar man bort Tangen Bork som bäst i loppet inte just så mycket sämre än resten. Dock var jag besviken på honom i SM senast så det gäller att han snäppar upp till denna start om vi ska kunna vara med där framme idag. Lite frågetecken för formen alltså.
🐎3 PURE MUSCLE (V75-7) tycker jag har lite chans om vi skulle komma till ledning där han löper som allra bäst. Kanske sprint är hans allra bästa gren men han höll bra på full distans för tre starter sedan.